SKM Service Oy on teollisuuden palveluita tarjoava yritys. Vahvuuksiamme ja pääosaamisalueitamme ovat erilaiset laitosten kunnossapitotyöt, putkistojen uusiminen ja uusien putkistojen rakentaminen, erilaiset säiliöiden korjaukset, teräsrakennetyöt, laitteiden ja koneiden asennustyöt sekä investointi-, seisakki- ja kunnossapitoprojektien toimitusvalvonta.

 

Työn takana on aina ihminen

Mielestämme kaikkien teollisuuden projektien takana ovat lopulta ihmiset, sillä ihmiset tekevät työn. Niinpä on tärkeää, että asioita hoitavat motivoituneet ihmiset – näin saavutetaan paras lopputulos. Palvelun tuottajana pyrimme, tunnuslauseemme sanoin, tarjoamaan motivoituneita osaajia teollisuuden erilaisiin tarpeisiin. Kun projektissa saavutetaan paras tulos (ei tapaturmia, aikataulut pitivät, laatu erinomaista jne.) saavutetaan myös tyytyväinen asiakas.   

Kaiken yrityksen osaamisen takana on henkilöstö: asentajat, hitsaajat, työnjohto ja projektien vetäjät. Panostamme henkilöstön osaamiseen ja sen kehittämiseen tarjoamalla työntekijöille uusia ja erilaisia töitä, jotka haastavat tekijänsä oppimaan. Osaamisesta pidämme huolta myös koulutuksilla.

Sertifikaatit

SKM Service ISO9001-2015 ISO3834-2-2005 sertifikaatti
SKM Service EN1090-1-2009 A1-2011 sertifikaatti
SKM Service PED EN13480 sertifikaatti

HSEQ logo.jpg