Skip to main content

15.2.2021

Bravida ostaa SKM Service Oy:n

Bravida ostaa SKM Service Oy:n ja monipuolistaa palvelutarjontaansa. Osana Bravidaa SKM Service voi jatkossa tarjota asiakkailleen entistä kokonaisvaltaisempaa palvelua.

”Bravidan strategia on kasvaa Suomessa. Yritysoston kautta meistä tulee entistä vahvempi Pohjanmaan alueella ja myöskin maanlaajuisesti. SKM Service Oy on hyvin toimiva teollisuuden putkistoprojekteihin ja -huoltoihin keskittyvä yritys, jolla on asiantunteva henkilöstö ja johto. Saamme hyvän pohjan kehittää toimintaamme yhdessä”, kertoo Marko Holopainen, Bravida Finlandin toimitusjohtaja.

”SKM Service Oy on alusta saakka tähdännyt alallaan johtavaksi yritykseksi Suomessa. Tämä on loistava mahdollisuus nousta uudelle tasolle ja tarjota asiakkaillemme entistä kokonaisvaltaisempaa palvelua, sekä laajentaa asiakaspintaa uusille liiketoiminta-alueille. SKM Service Oy ja sen osakkuusyhtiöt jatkavat samalla henkilöstöllä, mutta entistä vahvempana tulevaisuuteen”, sanoo Marko Junttila, SKM Service Oy:n toimitusjohtaja.

Yrityskauppa astuu voimaan 1.3.2021


Lue lisää

11.6.2020

SKM Service mukana rakentamassa sähköautojen akkutuotannon laboratoriota

Projekti toteutettiin Northvolt Labs Ab:lle Ruotsin Västeråsissa.
1.6.2020

SKM Servicellä vuonna 2019 nolla tapaturmaa

SKM Service Oy saavutti jälleen vuonna 2019 yhden laatutavoitteistaan, nolla tapaturmaa. 
29.5.2020

SKM Serviceltä ratkaisu prosessiteollisuuden putkistojen puhdistushaasteeseen

SKM Service Oy on patentoinut ja rakentanut erillisen laitteiston prosessiteollisuuden putkistojen puhdistustoimintoa varten.